Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΔΙΟ ¨ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ¨

Ο διαδικτυακός ραδιοσταθμός ¨ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ¨ που δημιουργήθηκε και εκπέμπει από τις 04/01/2011 ήταν μια πολύ όμορφη ιδέα που υλοποιήθηκε από την Αλίκη Αναστασιάδου, για λογαριασμό του συλλόγου μας.
Τα μέλη, οι φίλοι και το Δ.Σ του Συλλόγου Ακριτοχωρίου θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση-ανάπτυξη του σταθμού που μόλις γεννήθηκε.
Έχουμε αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν ότι σαν Σύλλογος, στηρίζουμε όμορφες ιδέες και πρωτοβουλίες που είναι για το καλό του τόπου μας, και της παράδοσης, χωρίς να αποσκοπούμε στο χρηματικό κέρδος.
Υποσχόμαστε ότι σε αυτό το νέο άγνωστο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε για εμάς, με αργά αλλά σταθερά πάντα βήματα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε εμπλουτίζοντας το σταθμό, με εκπομπές και θέματα επιμορφωτικά, ψυχαγωγικά, ενημερωτικά που θα έχουν σχέση πάντα με τις δράσεις των σωματείων και του ευρύτερα οργανωμένου ποντιακού χώρου, την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό των προγόνων μας.
Ο σταθμός αν και λειτουργεί σε καθημερινή βάση (10-12 ώρες) βρίσκεται ακόμα σε ¨πειραματικό¨ στάδιο, με πολλές υλικοτεχνικές και όχι μόνο ελλείψεις που δεν επιτρέπουν ταχύτερη πρόοδο. Παρ’ όλα αυτά έχουν τεθεί εξ αρχής από τη δημιουργό του Αλίκη Αναστασιάδου, κανόνες καλής λειτουργίας και επικοινωνίας με τους ακροατές και σας παρακαλούμε να τους τηρήσετε, λέγοντας την άποψη σας με κόσμιο πάνω απ’ όλα τρόπο.
Εύχομαι και ελπίζω ότι πολύ σύντομα ο σταθμός της καρδιάς μας, θα γίνει και ο σταθμός της δικής σας καρδιάς.


Με εκτίμηση
Κουρουτζίδης Παναγιώτης
Πρόεδρος Συλλόγου Ακριτοχωρίου ¨ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ¨

1 σχόλιο:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More